Menu dodatkowe
- PRACOWNIA ZAPACHOWEJ JAKOŚCI POWIETRZA – o nas
- ODORY - ABC
- Badania
- Publikacje
- ODORY a PRAWO
- TRANSFER WIEDZY
- e-SZKOŁA
- WYKŁADY - blok A
- WYKŁADY - blok B
- B1. ABC olfaktometrii i ochrony zapachowej jakości powietrza
- B2.1. Wprowadzenie
- B2.2. Źródła odorów
- B2.3. Metody dezodoryzacji
- B2.4. Odoranty a zapach
- B2.5. Pobieranie próbek
- B2.6. Norma PN-EN 13725
- B2.7. Zespół
- B2.8. Olfaktometry
- B2.9. Japoński test trójkątowy
- B2.10. Metody skalowania
- B2.11. Metoda ekstrapolacyjna
- B3.1. Modelowanie rozprzestrzeniania się
- B3.2. Standardy zapachowej jakości powietrza
- B4.1. Terenowe skalowanie intensywności zapachu
- B4.2. Olfaktometr terenowy Nasal Ranger
- B4.3. Japoński "Odour Index"
- B4.4. Niemieckie "godziny odorowe"
- B4.5. Badania opinii ludności
- ĆWICZENIA
- Pliki audio, video...
- Linki